Visum voor Oezbekistan

Burgers van Azerbeidzjan, Armenië, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Moldavië, Rusland, Kirgizië, Oekraïne HEBBEN GEEN visa nodig om Oezbekistan binnen te komen.

Burgers van Oostenrijk, België, Tsjechië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Japan, Letland, Maleisië, Spanje, Zwitserland, Israël, en Thailand HEBBEN GEEN UITNODIGINSBRIEF NODIG van een erkend reisbureau.Als zij een visum verkrijgen in hun land van staatsburgerschap. Alle andere onderdanen hebben een uitnodiging van een reisorganisatie nodig.

U kunt een visum aanvragen bij de ambassade van Oezbekistan of bij de Consulaat als het bestaat. Houd er rekening mee dat de vereiste documenten en visumkosten kunnen verschillen afhankelijk van uw staatsburgerschap en aanvraag.

Vereisten voor visumaanvragen:

  1. Oezbeekse uitnodigingsbrief;
  2. Geldig paspoort;
  3. Een aanvraagsformulier invullen;
  4. 1 paspoortfoto;
  5. Vergoeding te betalen bij ontvangst van het visum;
  6. Gestempelde, zelfgefrankeerde enveloppe, indien deze per post wordt aangebracht.

U kunt het officiële visumaanvraagformulier voor de aanvraag van het toeristenvisum downloaden op het volgende adres www.evisa.mfa.uz .

Dit aanvraagformulier is geldig voor alle ambassades en consulaten van Oezbekistan.

Steun voor visum van Oezbekistan / Uitnodigingsbrief

Visumondersteuning (uitnodigingsbrief, LOI) is een document dat vereist is om een toeristenvisum in Oezbekistan te verkrijgen. De LOI-aanvraag wordt opgesteld door een reisbureau en goedgekeurd door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wij bieden u graag visumondersteuning als onderdeel van een pakket dat samen met ons wordt georganiseerd. De tour kan georganiseerd worden op de data van uw keuze.

Ga als volgt te werk om een visumbijstandsbrief te verkrijgen:


  1. Vul onderstaand formulier voor het indienen van een visum in / uitnodigingsbrieven van Oezbekistan ;
  2. Een goede kwaliteits scan van uw paspoort (volledige pagina waarop alle tekst, foto, handtekening, barcode en handtekening duidelijk worden weergegeven);
  3. Een scan van een brief met het corporate label van uw werkgever ter bevestiging van uw dienstverband en functie (gepensioneerden en huisvrouwen hoeven geen brief in te dienen);

Visum aanvraagformulier

Ondersteuningsformulier Visa / LOI
Back